Spălătoria Bruno este în prezent singura spălătorie de covoare în Suceava complet automatizată, având utilaje cu o capacitate industrială. A fost deschisă în 2009 din dorința de a veni cu ceva nou în acest oraș. Mai ales că la acea vreme, nu existau în Suceava servicii specializate în spălarea și curățarea covoarelor și mochetelor.

,,Când m-am mutat aici, am fost surprins să constat că sucevenii își spală covoarele la spălătorii auto, care nu sunt specializate în așa ceva. Trecând de câteva ori pe lângă aceste spălătorii auto, vedeam covoarele spălate afară, pe jos, și puse la uscat pe un gard. Având la rândul meu covoare în casă, nu mi-a surâs ideea de a le da pe mâna acestor spălătorii auto, mai ales că eram obișnuit cu serviciile profesionale de la mine din țară. În Italia existau deja de ani buni spălătorii de covoare, care dispuneau de aparatură avansată. Așa că am decis să fiu primul care să înceapă o astfel de spălătorie și aici.” – Bruno D’Ambrosi, proprietarul spălătoriei

În cei aproape 6 ani de experiență am încercat mereu să ținem pasul cu tehnologia din domeniu pentru eficientizare, dar mai ales pentru furnizarea de servicii de înaltă calitate. Încât azi putem că ceea ce ne deosebește e chiar faptul că noi ,,Iubim calitatea!”, devenită între timp și lozinca noastră.

spalatorie covoare

Pe lângă Spălătoria Bruno, operăm în paralel și Spălătoria Self-Service Suceava – un concept la fel de inedit pentru această regiune, tocmai pentru că le oferim clienților noștri prilejul de a folosi singuri mașinile noastre, ceea ce vine cu o multitudine de avantaje:

► Îți pui chiar tu rufele în mașina de spălat

► Speli mai multe odată fără a plăti la bucată, ci în funcție de volumul mașinii de spălat utilizate

► Timp scurt de spălare/uscare

► Posibilitatea de a spăla orice, de la articole voluminoase (pilote, perne) până la șosete

► Atmosferă prietenoasă

Detalii la 0756 102 676 !

spalatorie suceava