TARIF

  • Fără transport: 14 RON/mp
desprăfuitor

Desprăfuitor. În prima etapă, covorul este trecut printr-un sistem de vibrare și absorbție a prafului, ceea ce va ușura mai apoi spălarea propriu-zisă, prevenind îmbâcsirea. Astfel covorul nu mai trebuie batut înainte de a-l aduce la spălat, utilajul nostru îl bate și îl aspiră automat pentru dumneavoastră. Se realizează o desprăfuire în profunzime și cu mult mai eficientă decât cea facută manual. Iar viteza poate fi comutată de la lent la rapid în orice moment pentru a proteja capetele de covor sau franjurile.

tren de spălare

Tren de spălare. În a doua etapă, cea de spălare, covoarele sunt curățate centimetru cu centimetru în trenul de spălare. Acesta este dotat cu perii rotative cu un număr foarte mare de rotaţii pe minut, utilizând apă rece, balsam și detergenți profesionali. Periile se reglează în funcţie de ţesătură, utilajul fiind eficient pentru orice tip de covor. Iar utilizarea balsamului la clătire, conferă covorului o senzație placută de prospețime și moliciune. Cantitatea de detergent și balsam se poate ajusta în funcție de gradul de murdărie.

centrifugă covoare
centrifuga pentru covoare

Centrifugă. În cea de-a treia etapă, covorul este introdus în centrifugă, în interiorul căreia are loc eliminarea a peste 95% din apa existentă și revigorarea țesăturii în doar 2-3 minute. Ba mai mult, centrifugarea este importantă și pentru a înlătura posibilitatea migrării culorilor din covoare.Mai apoi, covorul stors în centrifugă, urmează să fie lăsat la uscat pentru următoarele 24 hr în camera special concepută cu sistem de ventilație.

Camera noastră de uscare dispune de ventilatoare și dezumidificator pentru a crea condițiile optime necesare uscării rapide a covoarelor, fără a afecta materialul și prevenind mirosul neplăcut generat de un timp prea lung de uscare.Temperatura din camera de uscare este reglată cu ajutorul tabloului de distribuție.